Pyetjet dhe pergjigjet e fundit

0 votes
2 answers
0 votes
1 answer
pergjigjur Apr 1 in Informatike nga samiri Mjeshtër (5.1k points)   | 72 views
0 votes
1 answer
pergjigjur Feb 25 in Informatike nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 61 views
0 votes
0 answers
pyetur Feb 24 in Tjera nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 51 views
0 votes
0 answers
pyetur Feb 19 in Informatike nga Rea (120 points)   | 107 views
+1 vote
1 answer
pergjigjur Feb 13 in Tjera nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 64 views
+2 votes
1 answer
pergjigjur Dec 28, 2018 in Informatike nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 184 views
+1 vote
1 answer
pergjigjur Dec 28, 2018 in Informatike nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 75 views
+1 vote
3 answers
pergjigjur Dec 26, 2018 in Programim nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 115 views
+8 votes
5 answers
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.
 1. BetsyReddick

  100 pikë

 2. ErnaFranklan

  100 pikë

 3. KazukoBelste

  100 pikë

 4. Mckinley75S3

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

7 në linjë
0 Antar dhe 7 mysafir
Vizitat sot : 256
Vizitat e djeshme : 436
Të gjitha Vizitat : 2012604