+10 votes
1.3k views
opsionet:
C/C++ (8 votes, 17%)
Java (15 votes, 31%)
C# (4 votes, 8%)
Ruby (3 votes, 6%)
Python (6 votes, 13%)
Javascript (9 votes, 19%)
Haskell (3 votes, 6%)
in Programim nga Fillestar (1.1k points)   | 1.3k views

Golang , Kotlin

Une mendoj se ne list duhet te jet edhe PHP si gjuha ma e perdorun per Web Developement.

Please log in or register to answer this question.

Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. MartiHightow

  100 pikë

 2. KatharinaKen

  100 pikë

 3. Lena19W1604

  100 pikë

 4. ChandraI8602

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

1 në linjë
0 Antar dhe 1 mysafir
Vizitat sot : 68
Vizitat e djeshme : 70
Të gjitha Vizitat : 1828261