+10 votes
760 views

opsionet:
57 (8 votes, 80%)
55 (1 vote, 10%)
58 (1 vote, 10%)
64 (0 votes)
in Programim nga Mjeshtër (5.1k points)   | 760 views
sikur sme del asnje nga kto... me del 52
është algoritëm i testuar.
#include<iostream>
using namespace std;
int main()
{
    int y,x;
    double n;
    cout<<"Vlerat hyrese te x,y=";
    cin>>y;
    cin>>x;
    for(x=6;x=1;x++)
    x=x-1;
    y=6;
    do{y=y+x*x;
       y=y+1;
    }
    while(x=1);
    n=2*x+2;
    cout<<"Afisho n"<<endl;
    return 0;
}
SHIF MOS TE HYN NE PUNE

2 Answers

0 votes

57 sigurisht

nga Specialist (3k points)  
0 votes

include

using namespace std;
int main()
{

int y,x;
double n;
cout<<"Vlerat hyrese te x,y=";
cin>>y;
cin>>x;
for(x=6;x=1;x++)
x=x-1;
y=6;
do{y=y+x*x;
  y=y+1;
}
while(x=1);
n=2*x+2;
cout<<"Afisho n"<<endl;
return 0;

}
SHIF MOS TE HYN NE PUNE

nga (530 points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

  Ende askush këte muaj

  Dhurata mujore
  1. Vendi pare: Profesor
  2. Vendi dyte: Mjeshtër
  3. Vendi 3: Student

  10 në linjë
  0 Antar dhe 10 mysafir
  Vizitat sot : 181
  Vizitat e djeshme : 188
  Të gjitha Vizitat : 1940052