+1 vote
111 views
opsionet:
gjithcka rreth programimit (0 votes)
forumi i programuesve (1 vote, 25%)
me pyet.al (1 vote, 25%)
albprog (0 votes)
mendim tjeter (2 votes, 50%)
in Programim nga (530 points)   | 111 views
Ndoshta ju pëlqen diçka si:
ngeca.al / com
eduvizion.al / com
albdevs.al / com
vullnetari.al / com
// ps. ndoshta pak qesharake disa po ja ja vlen mundi :P   :-)

3 Answers

0 votes

Një sugjerim : albtech.al

nga (140 points)  
techalb.al eshte kompania qe bashkpunon me ne, nuk mund ta perdorim si domain sepse shkakton konfuzion . Ju faleminderit!
0 votes

Ndoshta ju pëlqen diçka si:
ngeca.al / com
eduvizion.al / com
albdevs.al / com
vullnetari.al / com

// ps. ndoshta disa pak qesharake po ja vlen mundi :p :-)

nga Mjeshtër (5.1k points)  
shume intersante samiri :D
0 votes

vullnetari dhe mepyet.al jane interesante... personi qe e qellon do vendoset ne footerin e faqes... Faleminderit

nga Mjeshtër (7.4k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

  Ende askush këte muaj

  Dhurata mujore
  1. Vendi pare: Profesor
  2. Vendi dyte: Mjeshtër
  3. Vendi 3: Student

  10 në linjë
  0 Antar dhe 10 mysafir
  Vizitat sot : 167
  Vizitat e djeshme : 188
  Të gjitha Vizitat : 1940038