+1 vote
61 views

Sample Input I
4 c

Sample Input II
6 x
Sample Output I
c
c c
c c c
c c c c
Sample Output II
x
x x
x x x
x x x x
x x x x x
x x x x x x

in Informatike nga (470 points)   | 61 views
ju do te merrni pergjigje se shpejti.

1 Answer

+1 vote
void trianglePrint(int rows){
      int static currentRow = 1;
      int static currentStar = 1;

      // enter new line in this condition
      // (star > currentrow) 

      if (currentStar > currentRow ){
        currentStar = 1;
        currentRow++;
        cout << endl;
      }

      if (currentRow > rows){
        return; // finish
      }

      cout << "*";
      currentStar++;

      trianglePrint(rows);
    }
nga Mjeshtër (7.4k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. MartiHightow

  100 pikë

 2. KatharinaKen

  100 pikë

 3. Lena19W1604

  100 pikë

 4. ChandraI8602

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

1 në linjë
0 Antar dhe 1 mysafir
Vizitat sot : 78
Vizitat e djeshme : 70
Të gjitha Vizitat : 1828271