+1 vote
64 views

kush mund te me ndihmoje me team viewer te instaloj pak khali linux se spo e bej dot vete. Kam desktop

in Informatike nga (530 points)   | 64 views

1 Answer

0 votes

Si fillim referohu tutorialeve ne youtube, nese has veshtiresi. Te dielen paradite do marresh ndihme nga une . Faleminderit!

nga Mjeshtër (7.4k points)  
per ta instaluar e kam instaluar por kur jap setupin me del falidet
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

  Ende askush këte muaj

  Dhurata mujore
  1. Vendi pare: Profesor
  2. Vendi dyte: Mjeshtër
  3. Vendi 3: Student

  7 në linjë
  0 Antar dhe 7 mysafir
  Vizitat sot : 212
  Vizitat e djeshme : 188
  Të gjitha Vizitat : 1940083