+1 vote
74 views

Nevoja për të përfunduar një laborator të strukturës së të dhënave që përdor c + +.
te lutem pak shpejt

in Informatike nga (530 points)   | 74 views

1 Answer

0 votes

nje laborator? mos do te thuash nje detyre apo projekt?

nga Mjeshtër (7.4k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

  Ende askush këte muaj

  Dhurata mujore
  1. Vendi pare: Profesor
  2. Vendi dyte: Mjeshtër
  3. Vendi 3: Student

  8 në linjë
  0 Antar dhe 8 mysafir
  Vizitat sot : 200
  Vizitat e djeshme : 188
  Të gjitha Vizitat : 1940071