+2 votes
159 views

kerkoj ndonje pune online te thjeshte ne informatike qe mund ta bej.

in Informatike nga (530 points)   | 159 views

1 Answer

0 votes
nga Mjeshtër (7.4k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

  Ende askush këte muaj

  Dhurata mujore
  1. Vendi pare: Profesor
  2. Vendi dyte: Mjeshtër
  3. Vendi 3: Student

  9 në linjë
  0 Antar dhe 9 mysafir
  Vizitat sot : 196
  Vizitat e djeshme : 188
  Të gjitha Vizitat : 1940067