0 votes
105 views

in Informatike nga (120 points)   | 105 views
Mesa duket ushtrimi eshte i veshtire ose nuk jane dhene shpjegimet e nevojshme per antaret e mepyet.al !

Please log in or register to answer this question.

Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

  Ende askush këte muaj

  Dhurata mujore
  1. Vendi pare: Profesor
  2. Vendi dyte: Mjeshtër
  3. Vendi 3: Student

  8 në linjë
  0 Antar dhe 8 mysafir
  Vizitat sot : 229
  Vizitat e djeshme : 188
  Të gjitha Vizitat : 1940100