0 votes
45 views

ushtrimi 2
Ushtrimi 2

in Tjera nga Mjeshtër (7.4k points)   | 45 views

Please log in or register to answer this question.

Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

  Ende askush këte muaj

  Dhurata mujore
  1. Vendi pare: Profesor
  2. Vendi dyte: Mjeshtër
  3. Vendi 3: Student

  8 në linjë
  0 Antar dhe 8 mysafir
  Vizitat sot : 230
  Vizitat e djeshme : 188
  Të gjitha Vizitat : 1940101