0 votes
41 views
in Informatike nga (150 points)   | 41 views

1 Answer

0 votes

https://www.fcportables.com/illustrator-portable/

Ketu gjen programe portable, dhe i shkarkon leht

nga (160 points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. MartiHightow

  100 pikë

 2. KatharinaKen

  100 pikë

 3. Lena19W1604

  100 pikë

 4. ChandraI8602

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

1 në linjë
0 Antar dhe 1 mysafir
Vizitat sot : 80
Vizitat e djeshme : 70
Të gjitha Vizitat : 1828273