Recent questions

0 votes
2 answers
pyetur May 8 in Informatike nga Anelda.Xhepaj Fillestar (1.2k points)   | 35 views
0 votes
1 answer
pyetur Mar 30 in Informatike nga Alen (530 points)   | 61 views
0 votes
1 answer
pyetur Feb 25 in Informatike nga Alen (530 points)   | 47 views
0 votes
0 answers
pyetur Feb 24 in Tjera nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 38 views
0 votes
0 answers
pyetur Feb 19 in Informatike nga Rea (120 points)   | 98 views
+1 vote
1 answer
pyetur Feb 13 in Tjera nga miraxh (430 points)   | 52 views
+2 votes
1 answer
pyetur Dec 28, 2018 in Informatike nga Alen (530 points)   | 146 views
+1 vote
1 answer
pyetur Dec 28, 2018 in Informatike nga Alen (530 points)   | 69 views
+1 vote
3 answers
pyetur Dec 25, 2018 in Programim nga Alen (530 points)   | 101 views
+2 votes
1 answer
pyetur Nov 24, 2018 in Programim nga Ergi Berberi (570 points)   | 64 views
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. MartiHightow

  100 pikë

 2. KatharinaKen

  100 pikë

 3. Lena19W1604

  100 pikë

 4. ChandraI8602

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

1 në linjë
0 Antar dhe 1 mysafir
Vizitat sot : 85
Vizitat e djeshme : 70
Të gjitha Vizitat : 1828278