Recent questions tagged Android

+3 votes
2 answers
pyetur Nov 5, 2018 in Programim nga arianit (240 points)   | 83 views
+2 votes
1 answer
+5 votes
1 answer
+7 votes
2 answers
pyetur Sep 22, 2018 in Informatike nga Merita Fillestar (1.2k points)   | 572 views
+8 votes
5 answers
pyetur Sep 10, 2018 in Programim nga AltinBegallari (960 points)   | 913 views
+6 votes
2 answers
pyetur Aug 28, 2018 in Programim nga ArditTr Fillestar (1.1k points)   | 87 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. MartiHightow

  100 pikë

 2. KatharinaKen

  100 pikë

 3. Lena19W1604

  100 pikë

 4. ChandraI8602

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

1 në linjë
0 Antar dhe 1 mysafir
Vizitat sot : 62
Vizitat e djeshme : 70
Të gjitha Vizitat : 1828255