Recent questions tagged Shqip

0 votes
2 answers
pyetur May 8 in Informatike nga Anelda.Xhepaj Fillestar (1.2k points)   | 45 views
+8 votes
6 answers
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

  Ende askush këte muaj

  Dhurata mujore
  1. Vendi pare: Profesor
  2. Vendi dyte: Mjeshtër
  3. Vendi 3: Student

  10 në linjë
  0 Antar dhe 10 mysafir
  Vizitat sot : 173
  Vizitat e djeshme : 188
  Të gjitha Vizitat : 1940044