Recent questions tagged Xamarin

+8 votes
5 answers
pyetur Sep 10, 2018 in Programim nga AltinBegallari (960 points)   | 921 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

  Ende askush këte muaj

  Dhurata mujore
  1. Vendi pare: Profesor
  2. Vendi dyte: Mjeshtër
  3. Vendi 3: Student

  11 në linjë
  0 Antar dhe 11 mysafir
  Vizitat sot : 238
  Vizitat e djeshme : 188
  Të gjitha Vizitat : 1940109