Njoftime nga Faqja

Më poshtë janë informacionet themelore rreth forumit tonë. Ju lutemi lexoni këtë para se të postoni pyetje ose përgjigje nëse nuk jeni të panjohur me këtë lloj forumi. Kliko në çdo pyetje për të treguar ose fshehur përgjigjen.
 • Çfarë lloj pyetjesh mund të pyes këtu?
 • Më e rëndësishmja, pyetjet duhet të jenë relevante për komunitetin tonë . Para se të pyesni, sigurohuni që të kërkoni një pyetje të ngjashme. Ju mund të kërkoni për pyetje me titullin ose etiketat e tyre.
 • Çfarë lloj pyetjesh duhet të shmanget?
 • Ju lutemi të shmangni pyetjet që nuk janë të lidhura me komunitetin tonë, shumë subjektiv apo argumentues.
 • Çfarë duhet të shmangem në përgjigjet e mia?
 • Mepyet.al- Forumi Shqiptar i vetem per Programim! eshte nje faqepyetje dhe pergjigje site - nuk eshtenjë grup diskutimesh. Ju lutemi të shmangni mbajtjen e debateve në përgjigjet tuaja pasi ato kanë tendencë të hollojnë cilësinë e forumit.

  Për diskutim të shkurtër, ose për të falënderuar dikë për përgjigjen e tyre, ju lutemi komentoni, jo përgjigje.
 • Kush moderon këtë komunitet?
 • Përgjigja e shkurtër është: ju. Kjo faqe është moderuar nga përdoruesit. Sistemi i pikave i lejon përdoruesit të fitojnë të drejta për të kryer një sërë detyrash të moderimit.
 • Si funksionon sistemi i pikeve?
 • Kur një pyetje ose përgjigje votohet, përdoruesi që ka postuar atë do të fitojë pikë. Këto pika shërbejnë si një masë e përafërt e besimit të komunitetit në atë person. Detyra të ndryshme të moderimit u caktohen gradualisht përdoruesve bazuar në ato pika.

  Për shembull, nëse kërkoni një pyetje interesante ose një përgjigje të dobishme, ka të ngjarë të votohet. Nga ana tjetër, nëse pyetja është e dobët ose përgjigja është mashtruese - ka gjasa të votohet. Çdo votë për një pyetje do të gjenerojë ^ qa_opt (pika_per_q_voted_up) , ndërsa secili votë kundër do të heqë ^ qa_opt (pika_per_q_voted_down) pikë . Tabela në vijim liston pikat e fituara për aktivitet:

  ^ tabela e tabelave

  Tabela në vijim paraqet kërkesat e pikave për secilin lloj të detyrës së moderimit.

  ^ privilegestable
 • Si të ndryshoj imazhin tim (gravatar), dhe çfarë është gravatar?
 • Fotoja që shfaqet në profilet e përdoruesit quhet gravatar , që do të thotë avatar i njohur globalisht .

  Ja se si funksionon: Ju ngarkoni foton tuaj (ose imazhin tuaj të preferuar të alter ego) në faqen e internetit gravatar.com nga ku më vonë e marrim imazhin tuaj duke përdorur një çelës kriptografik bazuar në adresën tuaj të postës elektronike.

  Në këtë mënyrë, të gjitha faqet që besoni mund të tregojnë imazhin tuaj pranë postimeve tuaja dhe adresa juaj e postës elektronike mbetet private.

  Ju lutemi personalizoni llogari me një imazh - vetëm regjistrohuni në gravatar.com (vetëm të lutemi të jeni i sigurt për të përdorur të njëjtën email adresën që keni përdorur për t'u regjistruar me ne). Imazhi gri i parazgjedhur gjenerohet automatikisht.
 • Ende keni pyetje?
 • Ju lutemi bëni pyetjen tuaj dhe ndihmoni në përmirësimin e komunitetit tonë!
 • Si mund te fitoj Dhurata?
 • Ne cdo Fund Muaj ne di dhurojme perdoruesit me me shume pike nje dhurate. Dhuratat jane pjese e www.pako.al

  Nëse ka ndonjë gjë që mungon, ju lutemi përdorniFeedbacku.
  Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

   Ende askush këte muaj

   Dhurata mujore
   1. Vendi pare: Profesor
   2. Vendi dyte: Mjeshtër
   3. Vendi 3: Student

   10 në linjë
   0 Antar dhe 10 mysafir
   Vizitat sot : 168
   Vizitat e djeshme : 188
   Të gjitha Vizitat : 1940039