Makina me Qera ne Shqiperi

Pse Ara.al Per Makina me Qera ne Shqiperi?

Harroni autobusat e mbushur me turistë dhe harrojeni zhgënjimin e orareve të kufizuara të transportit publik. Kur vjen puna për të eksploruar Shqipërinë sipas kushteve tuaja, ekziston vetëm një emër që duhet të mbani mend: Ara.al. Me seli në vetë Aeroportin

Teknologjia ne zhvillim

10 teknologjite e ardhshme qe do te ndryshojne boten tone

Teknologjia ne zhvillim, dhe shumë prej inovacioneve të reja janë të paimagjinueshme. Këtu janë 10 nga teknologjitë që pritet të ndryshojnë botën tonë në të ardhmen e afërt. Artificial Intelligence (AI) Artificial Intelligence është teknologjia e zhvillimit të kompjuterave që

hapat e mbrojtes ne internet

Si të sigurohemi në internet: 5 hapa për të mbrojtur të dhënat tuaja

Hapat e mbrojtes ne internet dhe sigurisë kibernetike të shpjeguara shkurt në një artikull. Sot, kur përdorimi i teknologjisë është kaq i përhapur dhe të dhënat personale janë tërësisht të lidhura me aktivitetin tonë online, është e rëndësishme të marrim