Makina me Qera ne Shqiperi

Pse Ara.al Per Makina me Qera ne Shqiperi?

Harroni autobusat e mbushur me turistë dhe harrojeni zhgënjimin e orareve të kufizuara të transportit publik. Kur vjen puna për të eksploruar Shqipërinë sipas kushteve tuaja, ekziston vetëm një emër që duhet të mbani mend: Ara.al. Me seli në vetë Aeroportin

Teknologjia ne zhvillim

10 teknologjite e ardhshme qe do te ndryshojne boten tone

Teknologjia ne zhvillim, dhe shumë prej inovacioneve të reja janë të paimagjinueshme. Këtu janë 10 nga teknologjitë që pritet të ndryshojnë botën tonë në të ardhmen e afërt. Artificial Intelligence (AI) Artificial Intelligence është teknologjia e zhvillimit të kompjuterave që

teknologjite e ardhshme

5 teknologjitë e ardhshme që do të ndryshojnë botën

5 teknologjitë e ardhshme që do të ndryshojnë botën do ndikojn në zhvillimin e shoqërisë sonë. Teknologjite e ardhshme të reja dhe inovative që pritet të ndryshojnë botën në të ardhmen. Si një ekspert në cybersiguri, do të shpjegoj çdo

platforma per ndertim website

Si te zgjidhni nje platforme per ndertimin e faqeve te internetit

Platforma per ndertim website është një hap kritik në krijimin e një prezence online të suksesshme. Në këtë artikull, do t’ju jap disa udhëzime për të zgjedhur platformën e duhur për të ndërtuar faqen tuaj të internetit. Identifikoni qëllimet tuaja

siguria kibernetike dhe identifikimi rrezikut

Sfida me e madhe ne sigurine kibernetike; Identifikimi i rrezikut

Siguria kibernetike dhe identifikimi rrezikut(kliko ketu) i  është një sfidë e madhe në sigurinë kibernetike. Në botën dixhitale të sotme, rreziqet janë të shumta dhe të sofistikuara, ndaj është e rëndësishme të jeni të aftë të identifikoni këto rreziqe për

Rreth Blockchain dhe kriptovalutave

Rreth Blockchain dhe kriptovalutave, cfare duhet te dini?

Rreth Blockchain dhe kriptovalutave: Blockchain dhe kriptovalutat janë dy koncepte të ndërlidhura që kanë ndryshuar mënyrën sesi funksionon tregu financiar dhe transaksionet online. Këtu janë disa gjëra që duhet të dini rreth Blockchain dhe kriptovalutave : Blockchain: Është një teknologji që

hapat e mbrojtes ne internet

Si të sigurohemi në internet: 5 hapa për të mbrojtur të dhënat tuaja

Hapat e mbrojtes ne internet dhe sigurisë kibernetike të shpjeguara shkurt në një artikull. Sot, kur përdorimi i teknologjisë është kaq i përhapur dhe të dhënat personale janë tërësisht të lidhura me aktivitetin tonë online, është e rëndësishme të marrim