Shumica e Wi-Fi-ve e ka ip adressen 192.168.0.1. Disa të tjerë I duhet linku I internetit p.sh tenda.net nëse Wi-Fi e jote është tenda. Mbi të gjitha e ke të shënuar poshtë Wi-Fi ose anash një manual ku e ke të shkruar o ip adresën ose faqen e internetit po ashtu e ke të shënuar emrin dhe paswordin e kyqjes ne Wi-Fi  dhe pastaj kur hyn mbrenda shkon wireless-security-password e ndrron e bën save ristartohet Wi-Fi dhe ok

Jeni i ri këtu?

Jeni i ri këtu?

Bëj një pyetje