Q:

Pershendetje

Pershendetje! Si mund te bej telefonin qe te mos e fik dhe personave tu dalë sikur nuk jam ketu ne Shqipëri?

Android – Pyetje Pergjigje rreth paisjeve android

All Replies

Viewing 0 reply threads

  • Mënyra e parë është ti bësh block me truecaller.

    Mënyra e dytë bëj call forward te nje nr tjetër

Viewing 0 reply threads

Reply To: Pershendetje
Your information:
Jeni i ri këtu?

Jeni i ri këtu?

Bëj një pyetje