Q:

prsh. Kam nimi tv ,kur jam jashte Shqiperise kanalet me funksionojne ndersa ne s

<p style=”text-align: right;”>prsh. Kam nimi tv ,kur jam jashte Shqiperise kanalet me funksionojne ndersa ne shqiperi jo dhe me duhet nje free vpn per samsung tv ,faleminderit</p>

Nderro kodin e wireless TV Pyetje pergjigje rreth paisjeve televizive

All Replies

Viewing 0 reply threads

  • Per samsung tv ska vpn free pasi nuk jane android

Viewing 0 reply threads

Reply To: prsh. Kam nimi tv ,kur jam jashte Shqiperise kanalet me funksionojne ndersa ne s
Your information:
Jeni i ri këtu?

Jeni i ri këtu?

Bëj një pyetje