Q:

PYETJE.

<p class=”MsoNormal”><span style=”font-size: 14.0pt; line-height: 107%; font-family: ‘Times New Roman’,serif;”>Përshëndetje.
Jam i interesuar për një këshillë Tuajën!</span>
</p>
Kërkoj programe kompjuterike – ose shoqëri (subjekte tregtare) nuk ka rëndësi se nga janë, Kina, India, Bangladeshi, Vietnami, Amerika, BE-ja, etj – që ofrojnë shërbime që lidhen me klikimin në reklamat që shfaqen në uebsait, e thënë ndryshe, kërkoj clickworkers me pagesë, që të klikojnë mbi reklamat e vendosura në uebsaitin tim (në uebsaitet e mia).

E tëra kjo, me qëllim që të kem mundësi që të investoj, le të themi, për shembull, 1 milion lekë të vjetëra në muaj në shoqërinë tregtare që ofron shërbime clickwork-u, dhe më pas, të fitoj 1 milion e 100 mijë lekë ose më shumë (të vjetra) nga shoqëria tregtare që ka ekspozuar reklamat e saj në uebsaitin (uebsaitet) e mia.

Nqs më jepni këshillat e duhura, jam i gatshëm të paguaj, aq sa Ju do ta gjykoni të arsyeshme se duhen paguar për angazhimin profesional që do t’i kushtoni zgjidhjes dhe trajtesës së kësaj pyetjeje që po ju shtroj.

Faleminderit.

 

Digital Marketing – Pyetje rreth Digital Marketing
Reply To: PYETJE.
Your information:
Jeni i ri këtu?

Jeni i ri këtu?

Bëj një pyetje