Q:

Si te bllokojme reklamat ne Android

Menyra 1: Instalo Adguard dhe mbaje ndez si app

Menyra 2: Applikacioni Blokada

Menyra 3: Perdor Brave Browser kur hyn ne faqe te ndryshme

Menyra 4: Shto DNS tek Settings dhe ske me asnje reklame

Video referenca: SHIKO KETU

 

Video tjeter e tiktok

Android – Pyetje Pergjigje rreth paisjeve android
Reply To: Si te bllokojme reklamat ne Android
Your information:
Jeni i ri këtu?

Jeni i ri këtu?

Bëj një pyetje