Q:

Si te gjej nje iptv code ose list m3u qe te shikoj te gjitha kanalet falas

<p style=”text-align: left;”>Kam gjetur disa po qe nuk funksjonojn dhe nuk kan kanale shqiptare me shum te huaja kan</p>

Audio | Video design – pyetje pergjigje rreth pajisjeve A&V

All Replies

Viewing 0 reply threads

  • Falas gjen por bllokohen pothuaj brenda 2-3 diteve.

    Me lire ju bie te blini IPTV ne Aliexpress.com

Viewing 0 reply threads

Reply To: Si te gjej nje iptv code ose list m3u qe te shikoj te gjitha kanalet falas
Your information:
Jeni i ri këtu?

Jeni i ri këtu?

Bëj një pyetje