Q:

Si te nderrojme kodin e wifi ne me pak se dy minuta

Ketu do te gjeni menyren me te lehte dhe me te shpejte per te nderruar kodin e wiffi ne nje kohe shume te shkurter.

Nderro kodin e wireless Si te nderrojme kodin e wifi ne me pak se dy minuta

All Replies

Viewing 0 reply threads

  • Shumica e Wi-Fi-ve e ka ip adressen 192.168.0.1. Disa të tjerë I duhet linku I internetit p.sh tenda.net nëse Wi-Fi e jote është tenda. Mbi të gjitha e ke të shënuar poshtë Wi-Fi ose anash një manual ku e ke të shkruar o ip adresën ose faqen e internetit po ashtu e ke të shënuar emrin dhe paswordin e kyqjes ne Wi-Fi  dhe pastaj kur hyn mbrenda shkon wireless-security-password e ndrron e bën save ristartohet Wi-Fi dhe ok

Viewing 0 reply threads

Reply To: Si te nderrojme kodin e wifi ne me pak se dy minuta
Your information:
Jeni i ri këtu?

Jeni i ri këtu?

Bëj një pyetje