Q:

Si te pergjosh dike dhe si te ruhesh nga pergjimet

Informatik – Pyetje Pergjigje rreth Informatikes
Reply To: Si te pergjosh dike dhe si te ruhesh nga pergjimet
Your information:
Jeni i ri këtu?

Jeni i ri këtu?

Bëj një pyetje