Q:

Si te shkarkojme programe dhe lojra falas?

Kompjuter – Pyetje pergjigje rreth pajisjeve PC/Laptop
Reply To: Si te shkarkojme programe dhe lojra falas?
Your information:
Jeni i ri këtu?

Jeni i ri këtu?

Bëj një pyetje