siguria kibernetike dhe identifikimi rrezikut

Sfida me e madhe ne sigurine kibernetike; Identifikimi i rrezikut

Siguria kibernetike dhe identifikimi rrezikut(kliko ketu) i  është një sfidë e madhe në sigurinë kibernetike. Në botën dixhitale të sotme, rreziqet janë të shumta dhe të sofistikuara, ndaj është e rëndësishme të jeni të aftë të identifikoni këto rreziqe për

hapat e mbrojtes ne internet

Si të sigurohemi në internet: 5 hapa për të mbrojtur të dhënat tuaja

Hapat e mbrojtes ne internet dhe sigurisë kibernetike të shpjeguara shkurt në një artikull. Sot, kur përdorimi i teknologjisë është kaq i përhapur dhe të dhënat personale janë tërësisht të lidhura me aktivitetin tonë online, është e rëndësishme të marrim